Assassin's Creed 3 bez multiplayerové bety
Novinka Assassin's Creed 3 bez multiplayerové bety

Assassin's Creed 3 bez multiplayerové bety

Michal Burian

Michal Burian

9

Zároveň jsme se dozvěděli několik změn oproti předešlým dílům.

Reklama

Fanoušci série Assassin's Creed jistě očekávali betatest multiplayerových módů u chystaného třetího dílu jako v případě některých předchůdců. To však vyvrátil Damien Kieken, ředitel studia Ubisoft Annecy. Ten v rozhovoru s XboxGameZone řekl, že neplánují multiplayerovou betu z důvodu, že na ní jednoduše není čas.

"Multiplayerová beta je něco, co bychom neradši viděli každý rok [v každém díle, poz. redakce], jelikož nám zpětná vazba od fanoušků nesmírně pomáhá. Zároveň jde o ideální odměnu pro komunity, jež je s námi nezřídka od samotného počátku vývoje."

"Provoz takové bety bohužel stojí strašné moře času, jelikož zveřejněnou verzi musíte nejprve maximálně odladit, poslat výrobcům jednotlivých platforem k certifikačnímu procesu a následně se jí důkladně věnovat jakmile se dostane na veřejnost."

"Jelikož toho ale do hry chceme protlačit tolik, museli jsme se chtě nechtě rozhodnout co ponecháme stranou, aby nám vzniklo dostatečně velké časové okno pro splnění všech předsevzatých věcí. Doufáme, že to ve finále všichni hráči ocení," řekl Damien Kieken.

Aby těch negativních zpráv nebylo tolik, rozhodl se Kieken prozradit několik změn, které v multiplayeru připravují. Tlačítko pro vraždu a stun tak bude kupříkladu to samé; počítá se s bonusy za ambush; matchmaking prošel proměnou, aby bylo snazší hrát ve skupinách s přáteli; upraven byl rovněž systém hlasování o mapách, jichž bude na výběr víc; no, a hlavně se prý dočkáme mnohem lepšího uživatelského rozhraní, kompletně přizpůsobeného potřebám hráčů.

thx AC.zing.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama