Assassin's Creed 3 čeká rozsáhlá podpora DLC
Novinka Assassin's Creed 3 čeká rozsáhlá podpora DLC

Assassin's Creed 3 čeká rozsáhlá podpora DLC

Michal Burian

Michal Burian

55

Ubisoft vyčlenil samostatný tým, který pracuje výhradně na dodatečném obsahu. Dočkat bychom se měli i Season Passu.

Reklama

Stále častěji nás vydavatelé nutí, abychom utráceli další peníze za dodatečný obsah u již vydaných her. Některé společnosti DLC berou jako podporu a nabízejí ho zdarma, jiné se snaží vydělat další peníze. Osobně mi nevadí, když chtějí peníze za dodatečný obsah, jenž nemá nic společného s příběhem.

Kolegové z Kotaku od zaměstnanců obchodního řetězce GameStop získali dopis, v němž Ubisoft děkuje za dosavadní spolupráci a odhaluje plány do budoucna. Jak si sami můžete přečíst, francouzská firma vyčlenila speciální tým, jenž pracuje výhradně na dodatečném obsahu (epizodickém obsahu) pro Assassin’s Creed III.

Nejde ovšem o DLC pro předobjednávky, tyhle rozšiřující balíčky se začnou objevovat po vydání hry a jelikož na nich pracuje samostatný tým, měly by nastavit novou laťku kvality.

V dopise je zmíněn také stále populárnější Season Pass, který vám zajistí přístup ke všem vydaným i budoucím DLC. Z dopisu vyplývá, že Season Pass nebude součástí balení s originální hrou, budete si ho tedy muset zakoupit zvlášť.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama