Assassin’s Creed 3 je pro nováčky ideální, říká Ubisoft
Novinka Assassin’s Creed 3 je pro nováčky ideální, říká Ubisoft

Assassin’s Creed 3 je pro nováčky ideální, říká Ubisoft

Michal Maliarov

Michal Maliarov

16

Rob Cooper z Ubisoftu si je jistý, že je nadcházející třetí díl série Assassin’s Creed ideální pro ty, co chtějí naskočit na vlak příběhu.

Reklama

Assassin’s Creed III bude již pátým dílem série, ale teprve třetím plnohodnotným pokračováním od roku 2009, kdy vyšel Assassin’s Creed II. Ubisoft láká nováčky a neznalce série, kteří budou mít ideální příležitost dostat se do příběhu.

„Je to skvělé období pro hráče, co se chtějí přidat k dobrodružství,“ řekl Cooper v rozhovoru pro MCV. „Ubisoft má opravdu velkou snahu přilákat do série co nejvíce nových hráčů. Assassin’s Creed III bude největším a nejambicióznějším projektem v historii společnosti a jsme si jisti, že bude série úspěšně pokračovat.“

Cooper taktéž dodává, že podle něj titulu nebude dělat problém velmi přeplněná podzimní sezóna, ve které se dočkáme mnoha letošních hitů.

„Assassin’s Creed III je pro nás velkou investicí a díky spojitosti mnoha faktorů se titul ve vánoční sezóně zcela jistě uchytí a bude mít velký náskok před konkurencí.“

Po přečtení všemožných detailů o hře tomu rozhodně chceme věřit. Assassin’s Creed III vychází 31. října letošního roku pro PS3, Xbox360 a nejspíše i PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama