Assassin’s Creed 3 na konzolích s českými titulky
Novinka Assassin’s Creed 3 na konzolích s českými titulky

Assassin’s Creed 3 na konzolích s českými titulky

Michal Burian

Michal Burian

41

Okamžik na který fanoušci série Assassin’s Creed čekají je konečně zde, Assassin’s Creed III na PS3 a Xbox 360 vyjde 31.10.2012 s českými titulky.

Reklama

Česká distributorská společnost Conquest dnes odpoledne oznámila, že jedna z nejočekávanějších her letošního podzimu, Assassin’s Creed 3, vyjde pro PlayStation 3 a Xbox 360 s českou lokalizací formou titulků.

To se samozřejmě týká veškerých sběratelských a předobjednávkových edic, ať již ve Freedom edici, Join or Die edici nebo Special edici určené k předobjednávkám.

„Jsme nesmírně hrdi na to, že můžeme českým fanouškům této legendární série přinést lokalizovanou verzi a věříme a doufáme, že ocení české titulky v tomto fenomenálním pokračování, které je největším projektem v dějinách Ubisoftu.“ komentoval Michal Valkoun, prezident společnosti ConQuest entertainment.

Na Assassin’s Creed III pracuje Ubisoft Montreal ve spolupráci s dalšími šesti studii Ubisoftu. Na pozadí americké revoluce koncem 18. století, Assassin’s Creed 3 představí nového hrdinu, Ratohnaké:ton, napůl domorodý Američan, napůl Angličan, osvojující si jméno Conner, který se stává novým hlasem spravedlnosti ve starověké válce mezi Templáři a Asasíny. Hráči se stanou Asasínem uprostřed boje za svobodu proti bezohledné tyranii, nabízející nejstylizovanější bojové možnosti, jaké byly kdy představeny.

Tomáš Daněk z Playmanu nám potvrdil, že i PC verze bude v češtině, stejně jako předešlé díly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama