Assassin's Creed 3 s novým bojovým systémem
Novinka Assassin's Creed 3 s novým bojovým systémem

Assassin's Creed 3 s novým bojovým systémem

Michal Burian

Michal Burian

30

Hlavní hrdina Connor bude moci v boji využít obě ruce.

Reklama

Kreativní ředitel Alex Hutchinson prozradil, že se bojový systém v připravovaném Assassin's Creed 3 bude od předešlých her lišit. Jde prý o úplně nový systém, jenž byl vytvořen od samotných základů.

Novinkou v bojovém systému bude možnost ovládat obě ruce. V jedné ruce budete mít například Tomahawk a v druhé nůž a bude jen na vás, jak tyto dvě zbraně v boji proti nepřátelským jednotkám použijete.

"Bojový systém v Assassin's Creed III je kompletně přepracován. Ten starý jsme hodili do koše a vytváříme úplně nový," nechal se slyšet Hutchinson v rozhovoru s oficiálním PlayStation magazínem.

"Základem nového bojového systému je obouruční systém boje. Mezi některé nové kombinace patří tomahawk a nůž. S nimi můžete vytvořit efektní sekvence. Connor má k dispozici i luk."

"Když jsme období zkoumali, nejprve jsme zjistili, že luky byly nahrazeny puškami. Následně jsme ale přišli na to, že spousta kmenů i přesto zůstala lukům věrná při lovu, protože střílet z pušky za jízdy na koni bylo hodně náročné a nepřesné.," dodal Hutchinson, jenž zřejmě naznačil, že budeme střílet z luku i za jízdy na koni.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama