Assassin’s Creed 3 se zbrusu novým hrdinou
Novinka Assassin’s Creed 3 se zbrusu novým hrdinou

Assassin’s Creed 3 se zbrusu novým hrdinou

Michal Maliarov

Michal Maliarov

28

Kreativní ředitel AC: Revelations, Alexandre Amancio, prozradil, že chystaný titul kompletně uzavře příběh známých postav a třetí díl začne od podlahy.

Reklama

V rozhovoru pro Game Informer Amancio podotknul, že je ještě ve vzduchu stále hodně otázek a slíbil úplné uzavření pro Assassin’s Creed: Revelations. „Spoustu věcí jsme jen načnuly. Otázky kolem Minervy, Juno, předpokládaném konci světa. Jak se blížíme k roku 2012 a dalšímu milníku série, chceme uzavřít epos důstojným způsobem,“ řekl Amancio

„S AC: Revelations uzavíráme všechny příběhy, vysvětlíme spoustu nejasností a odhalíme nejen hlavní myšlenku ságy, ale také ukončení příběhů Ezia a Altaira. Vysvětlíme, proč je Ezio tak důležitou postavou, jaká je jeho role v celé sérii. Jakou roli hraje Altair a co s ním má společného Desmond,“ dodal.

Assassin’s Creed 3 tak začne na čistém papíře. Nový hrdina, nové prostředí, nový příběh. A doufejme, že i nový engine. Prozatím se ale soustřeďme na díl chystaný, o kterém se měrou vrchovatou dočtete v našem včerejším megapreview.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama