Assassin's Creed 3 v roce 2011 asi nebude
Novinka Assassin's Creed 3 v roce 2011 asi nebude

Assassin's Creed 3 v roce 2011 asi nebude

Michal Burian

Michal Burian

Jean-Francois Boivin z Ubisoftu si myslí, že série Assassin's Creed potřebuje menší pauzu a zdá se mu nepravděpodobné, že bychom se v příštím roce dočkali třetího dílu.

Reklama

Jean-Francois Boivin se v rozhovoru pro britský Eurogamer nechal slyšet, že všechny videoherní série potřebuji čas od času menší pauzu. Pokud by se tak nestalo, mohlo by se lehce stát, že další díly přestanou hráče bavit a série ztratí na originalitě. Podobný přístup bude mít podle něj i Assassin's Creed, který potřebuje víc prostoru k dýchání a menší pauzu, aby se vývojáři mohli soustředit na detaily, nové inovační prvky a vzrušující změny pro třetí díl.

Boivin dále prozradil, že i třetí díl půjde po vyšlapané cestičce. Dočkáme se tak opět vyprávěného příběhu za pomoci vzpomínek předků s Demondem a přístrojem Animus, ale už bez Ezia. Ten podle producenta skončí s chystaným dílem Brotherhood, jenž nabídne nové singleplayerové dobrodružství v Římě s multiplayerem.

Pokud někdo z Ubisoftu vyslyší názor producenta, tak se v příštím roce třetího dílu určitě nedočkáme a po Brotherhood bude následovat menší pauza, která by sérii určitě prospěla.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama