Assassin’s Creed 3 za Americké revoluce?
Novinka Assassin’s Creed 3 za Americké revoluce?

Assassin’s Creed 3 za Americké revoluce?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

106

Nové informace interních zdrojů slibují brzké odhalení chystaného dílu Assassin’s Creed a prozrazují i období.

Reklama

Nejmenované, avšak podle všeho důvěryhodné zdroje prozradily serveru CVG několik pikantních detailů o nejnovějším dílu série Assassin’s Creed, na který všichni netrpělivě čekají. Ten má prý Ubisoft oficiálně odhalit ještě do konce března letošního roku. Ba co více, kromě nového hlavního protagonisty prý nabídne i zbrusu nové období 18. století, konkrétně Americké revoluce.

Toto období však rozhodně není nečekané a již předchozí díly na něj hojně poukazovaly. V DLC balíčku Da Vinci Disappearance pro Assassin’s Creed: Bratrstvo obdrželi hráči souřadnice, jež vedly do New Yorku. Druhá narážka byla schovaná na konci posledního dílu, Revelations, kde se kamera u glóbusu zastavila přímo nad světélkujícím územím dnešního USA.

Pravděpodobně největším náznakem však byl průzkum Ubisoftu, který se v minulém roce ptal fanoušků na to, kde by se měl podle nich odehrávat další díl série. Jednou z možností byla také „konfrontace mezi britskými kolonisty a domorodými Američany během Americké revoluce“.

Podobné zasazení samozřejmě otevírá v příběhu série množství křižovatek a souvislostí, na které budeme muset přijít. Co si o tom myslíte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama