Assassin's Creed 4 doprovodí knihy
Novinka Assassin's Creed 4 doprovodí knihy

Assassin's Creed 4 doprovodí knihy

Michal Burian

Michal Burian

19

První se zaměří na pirátskou tématiku a hlavního hrdinu Edwarda Kenwaye, zatímco druhá nabídne fanouškům kreslené obrázky.

Reklama

Ubisoft dnes oznámil, že má v plánu koncem letošního roku vydat kromě hry Assassin's Creed 4: Black Flag i knižní předlohy, stejně jako v případě předešlých dílů. Fanoušci série se mohou 7. listopadu těšit na knihu Black Flag, kterou opět napíše Oliver Bowden. Zaměřit by se měla na hlavního hrdinu Edwarda Kenwaye, dozvíme se z ní, jak se mladý lupič Edward stal největším pirátem své doby. Samozřejmě nebude chybět pirátská tématika a boj Templárů s Assassíny.

Kromě této knihy vyjde ještě The Art of Assassin’s Creed, konkrétně 28. října. Jak název napovídá, půjde o speciální kolekci s kreslenými artworky, které vznikaly během vývoje Black Flag.

Assassin’s Creed IV: Black Flag vyjde 30. října letošního roku ve verzích pro PC, PlayStation 3, Xbox 360 a Wii U. V plánu jsou také verze pro next-gen konzole Xbox One a PS4. Ubisoft očekává, že Assassin's Creed 4 prodává více než AC3. Toho se do obchodů po celém světě rozeslalo 12 milionů kusů. Prodat se mělo zatím necelých 10 milionů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama