Assassin's Creed 4 vyžaduje online pass pro odemčení flotil v singleplayeru
Novinka Assassin's Creed 4 vyžaduje online pass pro odemčení flotil v singleplayeru

Assassin's Creed 4 vyžaduje online pass pro odemčení flotil v singleplayeru

Michal Burian

Michal Burian

13

Posílání assassínů na lodích nemusí být odemčeno pro každého hráče. Navíc, pokud jste online, tak jsou flotily rychlejší. <strong>Aktualizováno</strong>.

Reklama

Aktualizace: Ubisoft se po stížnostech rozhodl odstranit online pass z Assassin's Creed IV a odemkne flotily v singleplayeru pro všechny.

"Program Uplay Passport nebude součástí žádné budoucí hry od Ubisoftu," potvrdil vydavatel v dnešním prohlášení. "Uplay Passport měl dát zákazníků plný přístup a podporu pro online multiplayer a funkce společně s exkluzivním obsahem, bonusy a odměnami. Hry v dnešní době ruší hranice mezi offline a online hraním. Na základě zpětné vazby jsme se rozhodli, zrušit online pass."

Uplay Passport kód by měl být k dispozici v příslušném online obchodě zdarma, Uplay, PSN a XBLM.

Původní zpráva

GameInformer si všiml, že Ubisoft se rozhodl do Assassin's Creed IV: Black Flag přidat obdobu online passu. V singleplayeru totiž máte zamčenou minihru Kenway's Fleet (flotily), kterou odemknete pouze online passem. Ten je součástí každé originální kopie AC4. Pokud si hru ale koupíte z bazaru nebo vypůjčíte od kamaráda, tak season pass bude pravděpodobně již aktivovaný na jiné konzoli a vy se buď budete muset bez Kenway's Fleet obejít nebo si koupit season pass.

Kenway's Fleet je série miniher, v nichž posíláte své assassíny na lodích na různé mise v naději, že přežijí a vrátí se vám s odměnami, které využijete při nákupu lepšího vybavení apod. Mise mohou vaši assassíni dokončit rychleji za předpokladu, že jste při hraní připojeni k internetu a některý z vašich přátel hraje Assassin's Creed 4.

Dá se očekávat, že stejný season pass bude i u PC, PS4 a Xbox One verzí hry.

Na Kenway's Fleet se můžete podívat níže ve videu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama