Assassin’s Creed 5 s novým hrdinou a v Londýně?
Novinka Assassin’s Creed 5 s novým hrdinou a v Londýně?

Assassin’s Creed 5 s novým hrdinou a v Londýně?

Michal Burian

Michal Burian

349

Ubisoftu měla předčasně uniknout tisková zpráva plánovaná na 4. března. Dozvěděli jsme se toho skutečně hodně. Prý jen pro PC, PS4 a Xbox One. <strong>Aktualizace: V Japonsku rozhodně ne!</strong>

Reklama

Aktualizace: Včera večer Jade Raymond, šéfka studia Ubisoft Toronto, potvrdila, že se další Assassin’s Creed nebude odehrávat v Japonsku. Zároveň dodala, že půjde o její oblíbenou historickou éru.

Co myslíte, je tisková zpráva níže pravdivá nebo si s tím dal nějaký fanoušek práci, aby si z nás jen vystřelil?

Původní zpráva

Ubisoftu měla uniknout tisková zpráva (stejný člověk před rokem odhalil Black Flag - thx kened94), která má 4. března letošního roku oznámit Assassin’s Creed V. Nový díl má sloužit jako úvod pro nového hrdinu s novým příběhem a zasazením.

Podle tiskové zprávy má být Assassin’s Creed V ve vývoji téměř tři roky v Ubisoft Montreal a Ubisoft Toronto. Pochopitelně se na něm podílejí i studia Annecy, Quebec a Montpellier, stejně jako na předešlých dílech.

Zajímavé je, že letošní díl se má odehrávat během průmyslové revoluce. Konkrétně během závěrečných let průmyslové revoluce ve viktoriánském Londýně. To je hodně překvapivé, hráči po celém světě si přejí Japonsko nebo Egypt.

Hlavní postavou má být Samuel Fey. Jde o úspěšného a respektovaného podnikatele, který se nenechal zkorumpovat a snaží se o bezpečnost a práva druhých lidí. Jak už to tak bývá, jeho poctivost ho nakonec dovede k asasínům. Právě díky tomu odhalí pravdu, která se skrývá za probíhajícím povstáním.

"Assassin’s Creed V je zlomovým bodem série, představuje zcela přepracovaný stealth a bojové mechaniky. Vše pohání nová generace Ubisoft AnvilX enginu. Ubisoft inovuje sérii a přitom zachovává klíčové body."

K dispozici budou pochopitelně limitované, sběratelské a speciální edice, které mají být odhaleny později.

Assassin’s Creed 5 podle uniklé tiskové zprávy vyjde 4. listopadu 2014 (u nás tedy 7. listopadu) ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Využít by měl Kinect.

Co myslíte, je to všechno pravda nebo si to jen někdo vymyslet? Chytřejší budeme 4. března. Pokud se to potvrdí, půjde o druhou hru ve viktoriánském Londýně - první je The Order: 1886.

Viktoriánské období

"Viktoriánské období je historická etapa vývoje Spojeného království v době vlády královny Viktorie od června 1837 do ledna 1901. Bylo to období prosperity Britského impéria, průmyslových inovací a rozvoje vzdělané střední třídy britské společnosti."

"Tato epocha je charakteristická dlouhým obdobím míru, ekonomické, koloniální a průmyslové konsolidace, jen přechodně přerušeným krymskou válkou i když Británie se účastnila různých válečných střetů v té době každý rok. Na konci období vedla politika imperialismu k nárůstu koloniálních střetů a k anglo-zanzibarské a búrské válce. Vnitřní politika byla poznamenána liberálními myšlenkami, politickými reformami a rozšiřováním volebního práva."

Více na české Wikipedii.

Obrázek pochází z victorianlondon.org.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama