Assassin's Creed: Brotherhood - galerie z TGS
Novinka Assassin's Creed: Brotherhood - galerie z TGS

Assassin's Creed: Brotherhood - galerie z TGS

Michal Burian

Michal Burian

6

Výstava Tokyo Game Show 2010 pomalu, ale jistě končí. To však nebrání Ubisoftu aby zveřejnil novou galerii zajímavých obrázků z nadcházejícího Assassin's Creed: Brotherhood + brzo startuje multiplayerová beta.

Reklama

Francouzská společnost Ubisoft zveřejnila prostřednictvím TGS 2010 novou galerii z akční adventury Assassin's Creed: Brotherhood. V té naleznete šest nových obrázků, na nichž si můžete prohlédnout hlavního hrdinu Ezia v zápalu nelítostného boje a mj. také půvabnou dívenku na útěku.

Závěrem pro vás máme informaci o plánované betě. Do té se budou moci zapojit hráči v Severní Americe a Evropě již od 4. října aktuálního kalendářního roku. Dostanou se však do ní především majitelé speciálního klíče, ten obdrželi při předobjednávce PlayStation 3 verze z internetového obchodu GameStop.

Samotná beta nabídne devět různých postav a dvě kompletní mapy: Řím a Castel Gandolfo. Šťastlivci si budou moci vyzkoušet dva módy v maximálním počtu osmi hráčů. Konkrétně se jedná o módy Aliiance, v němž se hráči rozdělí do dvou týmů, a Wanted.

Assassin's Creed: Brotherhood vyjde pro konzole PS3 a Xbox 360 v Evropě 19. listopadu 2010 a na PC až v únoru 2011.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama