Assassin’s Creed Chronicles: China obsahuje české titulky
Assassin's Creed Chronicles: China Novinka Assassin’s Creed Chronicles: China obsahuje české titulky

Assassin’s Creed Chronicles: China obsahuje české titulky

Michal Burian

Michal Burian

20

A to ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama

Česká distributorská společnost Playman před několika minutami překvapila, oznámila totiž, že hra Assassin’s Creed Chronicles: China obsahuje českou lokalizaci formou profesionálních titulků ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Hra vyšla tento týden a lze ji zakoupit v digitální podobě za 9,99€. Poté budou následovat další dvě části, Rusko a Indie.

„Ocitáme se v 16. století, kdy právě zvolený císař Jiajing ničí vše, co by jej mohlo ohrozit, a neunikne mu ani čínské bratrstvo nájemných vrahů. Mladá asasinka Shao Jun uprchne na západ za legendárním asasínem Ezio Auditorem, který dokončí její výcvik a pak se vrací zpět do Číny pomstít Bratrstvo,“ dočteme se na Playman.cz.

„V Assassin’s Creed Chronicles: China se hráči setkají s Shao Jun oři návratu do Číny připravenou na pomstu. Její příběh zavede hráče po celé zemi, podívají se do jeskyní Maijishan, přístavu v Macau, Zakázaného města a na Velkou čínskou zeď. Shao Jun je vybavena unikátními zbraněmi a její předností je plížení a náhlá nečekaná likvidace. Používá například jian, čepel ukrytou v botě a smrtící provaz se šipkou.“

Recenzi Assassin’s Creed Chronicles: China pro vás připravujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama