Assassin’s Creed: Comet pokračováním Black Flag?
Novinka Assassin’s Creed: Comet pokračováním Black Flag?

Assassin’s Creed: Comet pokračováním Black Flag?

Michal Burian

Michal Burian

129

Letos nás čekají dva odlišné díly série Assassin’s Creed. Comet má být pokračováním pirátského Black Flag. Setkat se máme dokonce i s Connorem.

Reklama

O Assassin’s Creed: Comet jsme se poprvé dozvěděli 19. března letošního roku zároveň s únikem informací již o potvrzeném Assassin’s Creed: Unity. Vypadá to, že Ubisoft skutečně zamýšlí letos na podzim vydat dva rozdílné díly série AC.

Až dnes jsme se ale dozvěděli první, zatím nepodložené informace, které pocházejí z obrázku, který vypadá jak tisková zpráva. Posouzení pravosti přenechám na vás.

Každopádně, podle této tiskové zprávy bude Comet pokračováním Assassin’s Creed 3 a pirátského Black Flag. Odehrávat se bude v letech 1758 a vžijeme se do Eseosa, vnuka otroka Adéwaleho z Black Flag. Eseosa má být inteligentní a naivní mladík, kterému bude pomáhat a radit samotný Connor - hlavní hrdina Assassin’s Creed III.

Vývoj hry má na starost producenta Jade Raymond ve spolupráci s tvůrčími celky z Annecy, Bukureště, Kyjeva, Quebecu, Singapuru, Solia a Reflections. Comet má dorazit přesně 1. listopadu ve verzích pro Windows, PS3 a Wii U. Následně má být portován pro Xbox 360 a PlayStation 4. Dá se očekávat i Xbox One verze. Vše má pohánět engine AnvilNext.

PlayStation 3 a PlayStation 4 verze mají mít opět exkluzivní obsah v podobě několika misí, které dohromady budou tvořit 60 minut.

Pokud se spekulace potvrdí, tak v letošním roce se můžete začít připravovat hned na dva nové díly - potvrzené Assassin’s Creed: Unity se bude odehrávat v Paříži během francouzské revoluce.

Zapomenout nemůžeme ani na dřívější spekulace. Ty tvrdily, že nás další AC zavede do průmyslové revoluce. Konkrétně během závěrečných let průmyslové revoluce ve viktoriánském Londýně. Hlavní postavou má být Samuel Fey. Jde o úspěšného a respektovaného podnikatele, který se nenechal zkorumpovat a snaží se o bezpečnost a práva druhých lidí. Jak už to tak bývá, jeho poctivost ho nakonec dovede k asasínům. Právě díky tomu odhalí pravdu, která se skrývá za probíhajícím povstáním.

Michal Burian je šéfredaktor Zingu, sledovat ho můžete na Twitteru @BurianMichal nebo na Google+ MichalBurianCZ.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama