Assassin’s Creed IV odhaluje v galerii současnost, reálný svět
Novinka Assassin’s Creed IV odhaluje v galerii současnost, reálný svět

Assassin’s Creed IV odhaluje v galerii současnost, reálný svět

Michal Burian

Michal Burian

159

První obrázky ukazují, jak bude vypadat současnost v Assassin’s Creed IV: Black Flag. V galerii se podíváte do kanceláří společnosti Abstergo.

Reklama

Z dřívějších informací víme, že v pasážích odehrávající se v současnosti, respektive v blízké budoucnosti, budete moci využít podpory ostatních hráčů, například kamarádů. Prozradil to nedávno kreativní ředitel Ash Ismael.

V těchto úsecích budete nově hrát za jednoho z vědců společnosti Abstergo, který zkoumá historii Edwarda Kenwaye a nahrazuje Desmonda Milese. Stejnou roli ovšem budou plnit i ostatní hráči Assassin’s Creed 4, se kterými tak bude možné dokonce i v rámci hry jednoho hráče interagovat. Ať už půjde o sdílení objevů, nebo cokoliv jiného.

Samozřejmě se počítá s klasickým multiplayerem, což už je delší dobu známo, nicméně takto bude možné být online prakticky neustále, přičemž i v singleplayeru by z toho měly pramenit jisté výhody. Pokud o to ale nestojíte, samozřejmě nebude problém se přepnout do offline módu.

"Budete moci komunikovat a využívat své přátele, respektive ostatní hráče. Chceme, abyste měli pocit, že další hráči jsou vaši spolupracovníci. Jde o vědce z Abstergo Entertainment, kteří s vámi mohou sdílet věci, které ve světě najdou. I vy je můžete upozornit na různé věci a získat od nich podporu. Vše je ale pouze na vás, nemusíte toho využívat, jde jen o rozšíření hry. Pokud nechcete, můžete hrát sami v offline režimu."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama