Assassin’s Creed: Liberation HD vyjde v polovině ledna
Novinka Assassin’s Creed: Liberation HD vyjde v polovině ledna

Assassin’s Creed: Liberation HD vyjde v polovině ledna

Michal Burian

Michal Burian

29

Těšíte se na assasínku Aveline, které v žilách koluje francouzská a africká krev? <strong>Aktualizováno o datum vydání PC a X360 verzí</strong>.

Reklama

Aktualizace #2: Vydavatel upřesnil, že X360 verze vyjde 15. ledna 2014.

Aktualizace: Ubisoft v tiskové zprávě uvedl, že Assassin’s Creed: Liberation HD vyjde na PC a PS3 v Evropě 15. ledna příštího roku, zatímco s Xbox 360 verzí se počítá na leden 2014 Ta stále nemá stanoveno přesné datum vydání.

Původní zpráva

Na americkém PlayStation blogu bylo oznámeno datum vydání Assassin’s Creed: Liberation HD, původně tento díl vyšel v říjnu loňského roku na handheld Vita. Od 14. ledna si příběh hrdinky Aveline budete moci vychutnat i na konzoli PlayStation 3, stejně tak na PC a Xboxu 360 za nějakých 20 euro.

Liberation HD bude vyprávět stejný příběh jako na Vitě, ačkoliv některé vedlejší filmové scény byly zařazeny do hlavní příběhové linky. Hru má na starost studio Ubisoft Sofia, tedy stejný tým jako verzi pro PSV.

Nové verze nabídnou kompletně přepracovanou grafiku, remasterovanou hudbu a zvukové efekty, stejně tak vylepšený herní zážitek a nové mise. Ty hráče ještě hlouběji ponoří do příběhu neohrožené Aveline, bude jich 15.

Na PC, PS3 a X360 budou dynamičtější boje, kvalitnější textury a v neposlední řadě také nočního dobrodružství.

Liberation se odehrává v městečku New Orleans v letech 1765 až 1780, v době mezi koncem francouzské a indické války, až do poloviny americké revoluce. Vžijeme se do hrdinky Aveline, assassínka, které v žilách koluje francouzský a africká krev, musí využívat svých schopností, instinktu a zbraní k dostižení a usmrcení nepřátel. Ve vašem arzenálu nebude chybět mačeta, foukačka s otrávenými šipkami a soubojové pistole.

Píše se rok 1765. Když na severu dochází k vyostření situace vedoucí až k americké revoluci, chystají se španělské síly k ovládnutí Louisiany na jihu. To ale netuší nic o Aveline, smrtící asasínce, která využije každou zbraň ve svém arzenálu, aby získala pro svou zemi a lid svobodu. Ať už Aveline likviduje nepřátele potichu sériemi zabití ve zpomaleném režimu, nebo je láká do smrtících pastí, zasévá strach do srdcí všech, kdo jí stojí v cestě.

Jako asasínka se Aveline brzy vydá na nezapomenutelnou cestu, která ji zavede z přelidněných ulic New Orleans přes bažiny plné voodoo magie až do starobylých mayských ruin. Aveline sehraje důležitou roli v prudkém zrodu nového národa. Bojuje nejen za svou svobodu, ale také za svobodu svých spoluobčanů.

Zpráva převzata z naší fanstránky o AC sérii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama