Assassin's Creed Mirage na podrobných záběrech z hraní
Novinka Assassin's Creed Mirage na podrobných záběrech z hraní

Assassin's Creed Mirage na podrobných záběrech z hraní

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

8
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Podívejte se na desítky minut dlouhý gameplay.

Reklama

Dnes v poledne jsme vás informovali o ukázce fotografického režimu v Assassin's Creed Mirage. Nyní se k nám dostává několik dalších materiálů, které ukazují dlouhé záběry ze samotného hraní. Níže přiložené gameplay záběry pocházejí od vybraných médií a tvůrců, kteří si mohli vyzkoušet rozpracovanou verzi hry.

V součtu se jedná o desítky minut dlouhé ukázky, které nabízejí dosud nejkomplexnější pohled na nový Assassin's Creed. Ukázky z hraní část médií doprovodila také vlastními textovými dojmy. V nich je často zmiňováno, že se autoři z hlediska příběhu a skladby misí skutečně inspirovali prvním dílem série.

Dále se hodně mluví o důrazu na stealth. Kromě známého orlího vidění mají být k dispozici i kouřové bomby nebo vrhací nože. Magazín VGC si například pochvaluje volnost při řešení jedné z misí, jejíž podobu přirovnává k sérii Hitman. Pozitivní reakce jsou slyšet také na zpracování parkouru i samotného města Bagdád, kam se ve hře v kůži Basima vypravíte.

Assassin's Creed Mirage vychází 5. října na PC (Epic Games Store, Ubisoft Connect) i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama