Assassin's Creed nemusí vycházet každý rok
Novinka Assassin's Creed nemusí vycházet každý rok

Assassin's Creed nemusí vycházet každý rok

Michal Burian

Michal Burian

23

Další díl má být "normální". Jednu zemi si můžete vyškrtnout.

Reklama

Minulý týden jsme se dozvěděli, že v letošním roce nevyjde nový díl Assassin's Creed. Ubisoft dopřává sérii potřebnou pauzu a chce ji vrátit v plné parádě v roce 2017. Důvod rozhodnutí byl zřejmý, vývojáři dostali více času, aby mohli "rozvinout herní mechaniky" a vdechnout značce nový život.

Šéf Ubisoftu, Yves Guillemot, se nechal slyšet, že zatím nepadlo rozhodnutí, zda se po pauze série vrátí k ročnímu vydávání. Cílem teď je dostat značku na novou úroveň a znovu zaujmout hráče, tak jako v začátcích dobrodružství asasínů. Titul by se měl vrátit ke kořenům AC a být normálním dílem.

„Cílem není automaticky vrátit sérii na roční cyklus, ale přijít s pravidelností. Poznali jsme, že musíme dát vývojářům více času, aby mohli pracovat na celém celku a všech mechanikách, které nás posunou na další úroveň. Vidíme to opravdu slibně.“

Zároveň došlo k potvrzení, že se příští Assassin's Creed nebude odehrávat ve Španělsku. Nový díl tak nepůjde ve stopách nadcházejícího filmu, kde si hlavní roli zahraje Michael Fassbender. Samotný snímek bude mít také odlišný příběh.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama