Assassin's Creed Odyssey dostává nový bezplatný quest
Assassin's Creed: Odyssey Novinka Assassin's Creed Odyssey dostává nový bezplatný quest

Assassin's Creed Odyssey dostává nový bezplatný quest

Jan Kalný

Jan Kalný

5
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Představení musí pokračovat!

Reklama

V rámci dnešního a včerejšího dne jsme se dostali do fáze, kdy do Assassin's Creed Odyssey začíná vycházet první tzv. post-launch obsah. Na první epizodu placeného přídavku Legacy of the First Blade si budeme muset počkat až do prosince, ale do té doby může vlastníkům hry (ne jenom Season Passu) přijít vhod první z questů v rámci Ztracených řeckých příběhů - Představení musí pokračovat.

Nový quest naleznete v Polopově království v Élidě (pokud už jste dosáhli páté kapitoly příběhu) a sleduje relativně krátký, ale příjemně zpracovaný příběh o pomoci Théspisovi s jeho představením o králi Leonidovi a jeho 300 sparťanech.

S vydáním tohoto bezplatného questu také vyšel obsáhlý patch, který například přidává možnost automatické výroby šípů, snižuje náklady na vylepšení zbroje a lodě, přidává detailní statistiky postavy, vylepšuje menu žoldáků a opravuje řadu různých chyb. Na kompletní seznam se můžete podívat například na Redditu.

V příštích updatech bychom se navíc mohli dočkat zvýšení maximální úrovně postavy nebo možnosti změnit vzhled naší výbavy.

Hru koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama