Assassin's Creed Odyssey nebude mít multiplayer
Assassin's Creed: Odyssey Novinka Assassin's Creed Odyssey nebude mít multiplayer

Assassin's Creed Odyssey nebude mít multiplayer

Michal Burian

Michal Burian

6
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Těšit se můžeme na námořníky, kteří si budou při práci zpívat.

Reklama

Kreativní ředitel Scott Phillips si našel čas na rozhovor pro americký magazín Game Informer. Během interview prozradil několik zajímavostí o očekávané akční adventuře Assassin's Creed Odyssey, která se ještě více přiblíží RPG titulům.

Phillips nejprve objasnil, že řecké dobrodružství se zaměřuje na stealth a čistě singleplayer. Nemáme počítat s žádným multiplayerem, natož módem Battle Royale. O něm se v týmu ani nebavili. Tvůrci se tak soustředí na hru pro jednoho hráče, stejně jako u Origins.

Plavbu na moři nám v Assassin's Creed Odyssey bude zpříjemňovat posádka, která při práci zpívá známé námořní písničky. Díky nim si máme užít jedinečnou atmosféru. Režim Photo Mode bude pravděpodobně součástí hry už při vydáním. Otázkou ovšem zůstává Discovery Mode. Naučný mód byl v egyptském Assassin's Creed: Origins velmi populární. Phillips ale nepotvrdil, zda se ho dočkáme v Odyssey. Na otázku odpověděl vyhýbavě slovem uvidíme.

Závěrem rozhovoru kreativní ředitel zdůraznil, že Assassin's Creed Odyssey je větší než předchůdce a Ubisoft plánuje hru po uvedení na trh podporovat. Switch verze se ovšem neplánuje.

Assassin's Creed Odyssey vyjde 5. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One, samozřejmě s českými titulky. Předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Zdroj: Videogamer, Game Informer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama