Assassin's Creed Odyssey se dočká Discovery Touru i nástrojů na vytvoření vlastních questů
Assassin's Creed: Odyssey Novinka Assassin's Creed Odyssey se dočká Discovery Touru i nástrojů na vytvoření vlastních questů

Assassin's Creed Odyssey se dočká Discovery Touru i nástrojů na vytvoření vlastních questů

Jan Kalný

Jan Kalný

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Discovery Tour: Ancient Greece vyjde na podzim, Story Creator Mode je už nyní v otevřené betě dostupný všem.

Reklama

Letos žádný díl Assassin's Creed nevyjde a oficiální DLC obsah se pomalu ale jistě blíží ke svému konci. Na začátku tohoto měsíce vyšla druhá epizoda dodatečného příběhu Zkáza Atlantidy a za nějakých zhruba pět týdnů vyjde třetí, která zároveň ukončí oficiální podporu hry v rámci Season Passu. Otázkou tedy zůstává, co se bude dít dál? Čím hodlá Ubisoft hráče Assassin's Creed Odyssey zabavit, než se příští rok dočkáme dalšího dílu?

Odpovědi na tuto otázku vlastně existují hned dvě. V první řadě jde o Discovery Tour: Ancient Greece. Discovery Tour je naučný mód, který hráče zbaví jakýchkoliv povinností v podobě soubojů nebo questů a naopak nabídne sérii prohlídek, jako v (interaktivním) muzeu, které hráče seznámí s historií, zvyky, kulturou a dalšími částmi antického Řecka. Připomeňme si, že stejný mód vyšel i pro minulý díl série a psali jsme o něm podrobný článek. Je skoro jisté, že Discovery Tour pro Assassin's Creed Odyssey bude fungovat takřka stejně, jako fungoval v Origins. Doufáme jenom, že se tentokrát dočkáme i české lokalizace.

Assassin's Creed Odyssey se dočká Discovery Touru i nástrojů na vytvoření vlastních questů

Pro mnohé z vás bude ale nejspíš mnohem zajímavější zprávou tzv. Story Creator Mode. Ten vám ve zkratce dovolí vytvořit vlastní příběh - resp. quest nebo sérii questů - a sdílet je s ostatními hráči na jakékoliv platformě. Story Creator Mode je zcela zdarma pro všechny vlastníky hry a jediná další věc, kterou potřebujete navíc, je PC. Celá záležitost se totiž odehrává na internetové stránce pomocí prohlížeče.

Story Creator Mode vám každopádně dovolí vytváření vlastních příběhů s vlastními dialogy a dialogovými volbami. Využívat můžete přes 80 NPC postav, a to včetně těch historických. Využívat ovšem nejdou mýtické příšery ani jejich arény a počet questů na příběh je omezen na 32.

K tomu, abyste si nějaký příběh od lidí zahráli, stačí přejít do hry, zapnout tamější Story Creator Mode a pustit se do nich. Za jejich hraní navíc můžete získávat herní měnu i zkušenostní body.

Na oficiální stránce pro Story Creator Mode máte už nyní možnost začít nejen vytvářet svůj příběh, ale také najít příběhy ostatních, uložit je do svého seznamu a mít k nim okamžitý přístup ve hře.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama