Assassin's Creed Origins a Far Cry 5 se mají postarat o nejlepší výsledky Ubisoftu
Assassin's Creed: Origins Novinka Assassin's Creed Origins a Far Cry 5 se mají postarat o nejlepší výsledky Ubisoftu

Assassin's Creed Origins a Far Cry 5 se mají postarat o nejlepší výsledky Ubisoftu

Michal Burian

Michal Burian

16

Dobrodružství v Egyptě se prodává dvakrát lépe jak Syndicate a hodně se očekává od Far Cry 5.

Reklama

Francouzská vydavatelská společnost Ubisoft je spokojena s posledním čtvrtletím loňského roku a těší se na závěr svého fiskálního roku, který končí 31. března 2018. Ve třetím čtvrtletí 2017 se příjmy vyšplhaly na 1,191.2 milionu eur. Díky tomu firma očekává, že do konce fiskálního roku se dostane na 1,640 milionu eur, což je o 180 milionu eur více než v předchozím roce.

Výkonný ředitel Yves Guillemot se svým představenstvem se opírá hlavně o skvělé výsledky Assassin's Creed Origins s expansion passem a pomoci má i blížící se Far Cry 5. Dobrodružství v Egyptě se prodává zhruba dvakrát lépe jak Syndicate, stejně tak mnohem více hráčů koupilo season pass.

Far Cry 5 má být podle Ubisoftu nejprodávanější hrou série a zároveň má mít nejlepší start ze všech her, které v první polovině letošního roku vyjdou. To je od Ubisoftu hodně ambiciózní.

Jak se ale zdá, Ubisoft dokážete vcelku přesně předpovědět, jak se hrám bude dařit. Od AC: Origins bylo očekáváno, že vrátí sérii mezi oblíbené a dobře prodávané hry, což se podařilo. Daří se ale i dalším titulům francouzské společnosti. Kupříkladu Mario + Rabbids Kingdom Battle je nejprodávanější third-party hrou na Nintendu Switch, tedy hrou, která vyšla na Switch, ale ne od samotného Nintenda.

V dalším fiskálním roce Ubisoft očekává příjmy ve výši 2,100 milionu eur. V tomto období mají vyjít závody The Crew 2 a námořní bitvy Skull and Bones. Uvidíme, zda Ubisoft k této dvojici přidá ještě nějakou jinou hru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama