Assassin's Creed: Origins čeká tento měsíc rozšíření kampaně a další novinky
Assassin's Creed: Origins Novinka Assassin's Creed: Origins čeká tento měsíc rozšíření kampaně a další novinky

Assassin's Creed: Origins čeká tento měsíc rozšíření kampaně a další novinky

Jan Kalný

Jan Kalný

53

Dále nový quest a nové obleky a zbraně.

Reklama

Nový rok je nový rok, ale pro fanoušky Assassin's Creed: Origins to znamená především vydání prvního dodatečného obsahu. The Hidden Ones skutečně vyjde ještě tento měsíc, jak potvrzuje nový soupis na webu hry. Bohužel jsme se nedočkali ani přesnějšího data vydání, ani žádného traileru. Útěchou nám tedy snad bude jenom to, že k odložení balíčku zkrátka nedošlo.

Přídavek The Hidden Ones slibuje nový příběh v novém regionu a zvýšení maximálního levelu ze 40 na 45. Očekávat tedy můžeme i nové schopnosti. Na PSN už se lze navíc podívat na osm nových trofejí.

Tento měsíc také vyjde nový update, který přidá možnost prodávat obleky u tkalců, do beden Heka přidá předměty z balíčku Noční můra, balíčku První civilizace, balíčku Gladiátor a Bláznivého balíčku. Součástí updatu by také měl být „nový úkol, oslavující vydání The Hidden Ones”. Není ovšem jasné, jestli bude nový quest právě součástí přídavku, nebo půjde o vedlejší úkol pro všechny zdarma.

Od dnešního dne až do 16. navíc budete moci znovu porazit Anubise a od 23. do 30. pak Sobeka. 16. poté vyjde balíček zbraní Almighty a 30. balíček For Honor, který je inspirovaný stejnojmennou hrou od Ubisoftu. V Ubisoft Clubu si navíc budete moci 30. odemknout za 40 bodů i oblek Warden's Oath, který je inspirovaný Wardenem/Strážcem taktéž z For Honor.

A aby toho nebylo úplně málo, tak se tento měsíc v Ubisoft Clubu ještě zpřístupní zbraně Sek-Sek a Harlekýn, které byly doteď přístupné jenom pro účastníky Community Creation Contest.

Zdroj: Oficiální stránka

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama