Assassin’s Creed: Origins dostává Discovery Tour a New Game+
Assassin's Creed: Origins Novinka Assassin’s Creed: Origins dostává Discovery Tour a New Game+

Assassin’s Creed: Origins dostává Discovery Tour a New Game+

Michal Burian

Michal Burian

72
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Aktualizace 1.3 je dosud největší bezplatné rozšíření egyptského dobrodružství. <strong>Discovery Tour bohužel není v češtině</strong>.

Reklama

Po prvním příběhovém rozšířením, které hráče zavedlo do nového hornatého regionu Sinaj (speciál o DLC), přichází dosud největší bezplatná aktualizace egyptského dobrodružství. Assassin’s Creed: Origins bude dnes obohacen o dlouho očekávaný naučný Discovery Tour a společně s ním přijde do hry i New Game+.

Discovery Tour udělá z Assassin's Creed: Origins muzeum starověkého Egypta. Jde o výukový mód, jenž má za cíl hráčům, školám a dalším institucím poskytnout skutečná fakta a akademické znalosti a nabídnout další způsob, jak si lze vychutnat herní svět. V tomto režimu nečekejte žádný boj nebo další činnosti typické pro základní hru. Místo toho se vydáte na 75 interaktivních prohlídek, kterými vás provedou historici a egyptologové. Každá se zaměřuje na jiné téma, ať už jde o pyramidy, život Kleopatry nebo proces mumifikace.

Discovery Tour dokonce umožní procházet celý herní svět podle libosti a bez obav z jakékoliv hrozby, to abyste si mohli v klidu vychutnat krásy Alexandrie, Gízy a dalších historických lokalit. Pokud se na tuhle prohlídku Egypta těšíte, tak Discovery Tour bohužel není v češtině.

Pokud byste se raději znovu pustili do dobrodružství s původním příběhem, tak k tomu můžete zvolit New Game+, kdy se vám restartuje příběh, ale zároveň vám zůstane váš zkušený hlavní hrdina se všemi odemknutými schopnostmi a zbraněmi a vybavením, které měl u sebe na konci AC: Origins. Abyste si mohli New Game+ pustit, musíte dokončit poslední hlavní misi hry.

Velikost aktualizace se liší podle platforem. Na Uplay to je 4,8 GB, na Steamu 2,6 GB, na PS4 potom 5,3 GB a 5,5 GB na Xboxu One.

Assassin’s Creed: Origins koupíte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama