Assassin's Creed: Origins v prvním traileru a gameplay záběrech
Assassin's Creed: Origins Novinka Assassin's Creed: Origins v prvním traileru a gameplay záběrech

Assassin's Creed: Origins v prvním traileru a gameplay záběrech

Jan Kalný

Jan Kalný

295

Po tuně leaků, zvěstí a polopravd to máme konečně černé na bílém - Assassin's Creed: Origins je skutečností <strong>+ detaily o edicích hry.</strong>

Reklama

Letošní konference Microsoftu to bere ve velkém. Po oficiální pořádném oznámení Xbox One X a prvním pohledu na Forzu Motorsport 7 tu máme něco, na co se těšila spousta hráčů - nový díl Assassin's Creed.

Na první pohled je zarážející, že oficiální oznámení přišlo na konferenci Microsoftu a ne Ubisoftu, ale vzhledem k tomu, že se všichni snaží propagovat nový Xbox One…

O samotné hře by toho šlo napsat první poslední, ale tohle se zkrátka musí vidět, ne číst. Zároveň je ovšem evidentní, že nedávno uniklé informace z Game Informeru, o kterých jsme napsali sáhodlouhou novinku, jsou pravdivé, takže to můžete brát jako takové preview.

Samozřejmě se na závěr potvrdilo, že hra skutečně vyjde 27. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One, samozřejmě bude plně podporovat Xbox One X a využije výkon nové konzole.

Obrázky a koncepty

Season Pass, DLC a Deluxe edice

Jak už bývá zvykem, k Assassin's Creed patří i Season Pass, několik edic hry, předobjednávkové bonusy atp. Pokud si hru předobjednáte, získáte speciální misi Secrets of the First Pyramids, kde budeme odhalovat tajemství prvních pyramid.

K dispozici je kromě standardní verze hry také Deluxe edice za 70 dolarů. Ta láká na exkluzivní misi Ambush at Sea, kde budeme bojovat na drsných vodách, a Desert Cobra Pack. Ten obsahuje pouštní oblek, postroj pro koně s tesáky, legendární štít Snakes, legendární tupou zbraň Eye of Apep a legendární chopeš. Stejně tak za koupi Deluxe edice dostanete 3 schopností body, které můžete investovat do schopností.

Třetí edicí je pak Gold edice, která nabízí Season Pass. Ten bude obsahovat jak věci z Deluxe Edition, tak další obsah navíc, tedy „přístup ke všem důležitým rozšířením a vybavení". Cena je stanovena na 110 dolarů.

Výše zmíněné edice jsou dostupné na PC, PS4 a Xbox One. Následující dvě ale PC verzi bohužel vynechají. Jedná se konkrétně o Gold Steelbook Edition za 110 dolarů a Gods Collector's Edition za 120 dolarů.

První zmiňovaná je v podstatě Gold edice, akorát nabízí navíc ještě steelbook. Druhá edice pak nabízí samotnou hru, art-book, soundtrack hry, fyzickou kopii mapy, obsah z Deluxe edice a 26 centimetrů vysokou sošku Bayeka. Zdá se ovšem, že Gods Collector's Edition nenabízí Season Pass, který je jinak k dostání i samostatně za 40 dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama