Assassin's Creed Ragnarok údajně v nabídce několika obchodů
Novinka Assassin's Creed Ragnarok údajně v nabídce několika obchodů

Assassin's Creed Ragnarok údajně v nabídce několika obchodů

Ondřej Partl

Ondřej Partl

24
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Zřejmě se jedná o podvrh.

Reklama

UPDATE: Screenshot z italského GameStopu byl potvrzen jako nepravý, jelikož zobrazené produktové číslo hry se shoduje s číslem Watch Dogs Legion. Vytípnutý obrázek z německého Amazonu taktéž pravděpodobně reálný není, jelikož to vypadá, že se jedná pouze o upravenou nabídku již existujícího produktu pomocí nějakého programu.


O novém zářezu do stále poměrně populární série Assassin's Creed se spekuluje v podstatě již od vydání posledního dílu s podtitulem Odyssey. Hlavní část spekulací se točila kolem jeho možného zasazení, kdy i poměrně mnoho leaků naznačovalo, že se tentokrát podíváme na sever do území drsných vikingů. Dokonce se na internetu objevily i nějaké údajné screenshoty (ale jsou považovány za podvrh, jelikož obsahují několik veřejně dostupných modelů z Unity engine).

Stále více to ale vypadá, že na informacích o hře bude přeci jen něco pravdy, jelikož se v oficiální nabídce německého Amazonu a italského GameStopu na chvíli objevila nabídka pro předobjednávku hry Assassin's Creed Ragnarok, a to hned v několika edicích (Mjolnir, Valhalla, Gold a Standard). Titul se posléze nabízel pro platformy PlayStation 4 a Xbox One, což by značilo, že se tento kousek podívá ještě na nynější generací konzolí (s předpokládaným následným vydáním i na nové).

Ačkoliv tedy není zatím nic potvrzené a Ubisoft se k tomuto zatím nijak nevyjádřil, tak je třeba poznamenat, že zrovna německý Amazon má na svědomí již několik podobných úniků, mezi něž patří i třeba Fallout Legacy Collection.

Na skutečné potvrzení si nicméně musíme počkat až na oficiální zprávy přímo od francouzské videoherní společnosti.

Jeden z úniků naznačoval, že by k odhalení mělo dojít na údajné konferenci s odhalením konzole Playstation 5, která by se prý měla uskutečnit 12. února 2020 (žádná taková konference zatím nebyla oficiálně oznámena).

Assassin's Creed Ragnarok údajně v nabídce několika obchodů

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama