Assassin's Creed: Unity se pomstil Ubisoftu. Akcie firmy klesly o 9 procent
Novinka Assassin's Creed: Unity se pomstil Ubisoftu. Akcie firmy klesly o 9 procent

Assassin's Creed: Unity se pomstil Ubisoftu. Akcie firmy klesly o 9 procent

Michal Burian

Michal Burian

144

Akcionáři od francouzské revoluce očekávali něco jiného. Tohle Ubisoftu nevyšlo.

Reklama

Assassin's Creed: Unity se pomstil Ubisoftu (thx Docik). Nebudeme si nic nalhávat, před několika měsíci byla většina hráčů na francouzskou revoluci v podání nového Assassin's Creed neskutečně natěšena. V posledních týdnech ale převládá zděšení a spousta hráčů zrušila své předobjednávky.

Assassin's Creed: Unity je špatně optimalizovaný a má velké problémy s udržením frekvence snímků za sekundu jak na počítačích, tak konzolích PlayStation 4 a Xbox One. V nejednom článku jste se na Zingu mohli dočíst a hlavně přesvědčit, že frame-rate klesá i po 20fps, což je dost zavádějící.

O problému informovala většina internetových médií a na YouTube se to hemží všelijakými videi z hraní naštvaných hráčů. I to mělo za následek, že se Assassin's Creed: Unity neprodává podle představ. Ubisoftu po vydání Unity v Severní Americe, což bylo včera, klesly akcie o 9 procent. Před uvedením Unity na trh akcie prudce stoupaly. Mohou za to především reakce hráčů a recenze velkých celosvětových magazínů. Akcionáři jednoduše očekávali od Unity něco jiného.

Assassin's Creed: Unity si na Metactiric drží 76 procent u Xbox One verze a 81 procent u PS4 verze.

Celkově situace s Unity připomíná Battlefield 4. EA se také po vydání válečné střílečky propadly akcie.

My od dnešního dne recenzujeme PS4 verzi Unity a zatím jsme se s mírnými propady setkali, hra dokonce spadla. Po nainstalování prvního patche se situace zlepšila. Recenzi očekávejte v příštích dnech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama