Assassin's Creed: Unity si vede v prvním týdnu lépe než Black Flag
Novinka Assassin's Creed: Unity si vede v prvním týdnu lépe než Black Flag

Assassin's Creed: Unity si vede v prvním týdnu lépe než Black Flag

Michal Burian

Michal Burian

29

Podíl jednotlivých platforem a dalších devět her z britského žebříčku.

Reklama

Francouzská revoluce v podobě Assassin's Creed: Unity od Ubisoftu vstoupila na britský trh jako druhý nejprodávanější titul. Unity podle dostupných informací od Chart-Track si vede lépe než loňské pirátské Black Flag, které cílilo na mnohem větší základnu hráčů. 52 procent tržeb si připisuje PS4, 46 procent Xbox One a dvě procenta PC. Nutno poznamenat, že Chart-Track nemá potřebná čísla o digitálních kopiích.

Zároveň s Unity vyšlo ještě Assassin's Creed: Rogue pro PS3 a Xbox 360. To se za svůj první týden probojovalo na šesté místo. Kdyby se prodeje Rogue spojily s Unity, tak by hry porazily first-person střílečku Call of Duty: Advanced Warfare. Ta si stále drží první místo, a to i přes 77 procentní pokles prodejů.

Kompilace Halo: The Master Chief Collection pro Xbox One se usadila na krásném třetím místě. Záda ji kryje stále populární FIFA 15. PES 2015 je překvapivě až na osmém místě před expanzí World of Warcraft; Warlords of Draenor.

10 nejprodávanějších her za minulý týden v UK

Call of Duty: Advanced Warfare Assassin's Creed: Unity Halo: The Master Chief Collection FIFA 15 Lego Batman 3: Beyond Gotham Assassin's Creed: Rogue Minecraft: Playstation Edition Pro Evolution Soccer 2015 World of Warcraft; Warlords of Draenor Destiny

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama