Assassin’s Creed: Unity v příběhovém traileru
Novinka Assassin’s Creed: Unity v příběhovém traileru

Assassin’s Creed: Unity v příběhovém traileru

Michal Burian

Michal Burian

134

Kromě něho máme informace o tom, jak hra poběží na nových konzolích <strong>+ nové obrázky</strong>.

Reklama

Nový příběhový trailer navnadí na Assassin’s Creed: Unity, o tom není pochyb. Druhá informace už tak pozitivní není. Hlavní producent dnes totiž prozradil, jak hra poběží na nových konzolích. Někteří z toho nebudou mít radost, jiným to bude jedno, a ten zbytek začne nadávat, že nová generace konzolí je zbytečný atd.

Jak jistě tušíte, Assassin’s Creed: Unity poběží na PlayStation 4 a Xbox One v rozlišení 900p při 30 snímcích za sekundu.

,,Rozhodli jsme zamknout frekvenci snímků na stejnou úroveň u obou konzolí, aby se zabránilo debatám o výkonu té a té verze," začal vysvětlovat Vincent Pontbriand pro VideoGamer.com.

Ten dále prozradil, že s výkonem konzolí jsou spokojeni, ať už mluvíme o CPU nebo GPU. Jejich rozhodnutí je kvůli umělé inteligenci a počtu NPC současně na obrazovce. Z toho důvodu uzamkli snímky za sekundu a zvolili menší rozlišení, aby nedocházelo k problémům.

Původně chtěli dosáhnout Full HD rozlišení se 60 snímky za sekundu, což se jim nepovedlo a podle jeho slov to bylo pro ně frustrující.

Assassin's Creed: Unity vyjde 14. listopadu na PC, PlayStation 4 a Xbox One s českými titulky.

Nové obrázky a artworky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama