Assassin's Creed: Utopia bude budovatelský strategický simulátor
Novinka Assassin's Creed: Utopia bude budovatelský strategický simulátor

Assassin's Creed: Utopia bude budovatelský strategický simulátor

Michal Burian

Michal Burian

13

Ovlivněte historii a pomozte s vybudováním kolonií.

Reklama

Assassin’s Creed: Utopia, spin-off slavné série, bude zapadat do žánru budovatelský strategických simulátoru a vyjde pro iOS a Android, prozradil dnes Ubisoft.

Titul pro chytré telefony se bude odehrávat na počátku koloniální éry se zaměřením na přistěhovalce, kteří přijeli do Nového světa, aby si vytvořili vlastní kolonie a zbavili se perzekuce z Evropy kolem konce 16. století. V Utopia budete moci ovlivnit historii a pomoci s vybudováním kolonií.

Jako hráč si vytvoříte vlastní kolonii 17. stolení a po dobu více jak 150 let se o ní budete starat - od příchodu prvních osadníku až po revoluci.

V Novém světě to však nebude pouze o stavění, cvičit budete muset i Assassiny, které budete posílat do války ve 3D rozhraní, chybět nebudou ani časově limitované bitvy a pomoc od spojenců.

Assassin's Creed: Utopia je v současné době naplánován na konec letošního roku, pravděpodobně se ho dočkáme společně s očekávaným Assassin's Creed 3, jenž vyjde pro PlayStation 3 a Xbox 360 již 30. října, PC verze 23. listopadu.

Níže první obrázky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama