Assassin's Creed: Valhalla Novinka Assassin's Creed Valhalla a hlavní hudební motiv

Assassin's Creed Valhalla a hlavní hudební motiv

Ondřej Partl

Ondřej Partl

5
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Ubisoft zároveň vyzpovídal trojici skladatelů.

Reklama

Série Assassin's Creed se poměrně nezadržitelně blíží se svým novým dílem s podtitulem Valhalla, ve kterém ústřední roli bude hrát hlavní hrdina/hrdinka Eivor, jenž je společně s dalšími vikingy donucen/a hledat svůj nový domov v Anglii.

Titul tedy opět nabídne rozlehlý otevřený svět plný nejrůznějších aktivit, které mohou hráči plnit, a snad i povedený příběh. Důležitou součástí nicméně bude doprovodná hudba, jejíž upravené hlavní téma si můžete poslechnout v nové ukázce, ve které je vyobrazena drsná bitevní vřava, v níž bojuje i ženská verze Eivor.

Pokud by se vám následně chtělo poslechnout si tuto ústřední melodii samostatně a v její původní podobě, můžete zavítat na různé streamovací platformy, kde naleznete nové album The Ravens Saga, které obsahuje dalších sedm skladeb ze hry, jejichž součástí je i ono ústřední téma.

Na hudbě posléze pracuje trojice hudebních skladatelů Jesper Kyd (skladatel hudby pro původní díly), Sarah Schachner (Assassin's Creed Origins, Anthem) a Einar Selvik (Wardruna, Gorgoroth). Toto trio bylo aktuálně vyzpovídáno Ubisoftem v rozhovoru, kde dostávalo různé otázky ohledně jejich díla.

Na otázku, co má tato ústřední skladba evokovat, tato partičky odpověděla, že chtěli společně vystihnout hlavní příběhový oblouk Eivora a přirozeně i zasazení a atmosféru celé hry.

Ze zbytku rozhovoru jsme se taktéž mohli dozvědět, že ke skládání byly použity i některé ikonické nástroje, jako je třeba tagelharpa. Hlavní melodie byla mimo jiné vytvořena za časů karantény, přičemž si všichni tři užili vzájemnou spolupráci a s výsledným produktem jsou spokojeni, kdy se nemohou dočkat, až jejich výsledek fanoušci uslyší.

Assassin's Creed Valhalla předobjednáte v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama