Assassin's Creed zasazené do Asie není nemožné
Novinka Assassin's Creed zasazené do Asie není nemožné

Assassin's Creed zasazené do Asie není nemožné

Michal Burian

Michal Burian

42

Dočkáme se netradičního Assassin's Creed odehrávajícího se v Číně nebo Japonsku?

Reklama

11. ledna 2015 se v Číně začne prodávat konzole PlayStation 4 společně s handheldem PS Vita. Čína je velký trh s ohromným potenciálem k prodeji her, není tak divu, že vydavatelské společnosti v poslední době čelí otázkám, zda plánují nějaké speciální hry. Na podobnou otázku odpovídala i Stephanie Perotti z Ubisoftu, které se skupina čínských novinářů zeptala na sérii Assassin's Creed.

Čínské novináře zajímalo, zda se některý z budoucích dílů bude odehrávat v Číně nebo Japonsku. Podle ní to není nemožné.

„Nikdy jsme neřekli, že nemáte zájem vytvořit hru zaměřenou na podobnou historii. Myslím si, že je tu spousta prostoru pro příběhy, jen je musíme správně uchopit. Pokud budou chtít tvůrci zasadit Assassin's Creed do čínské nebo japonské historie a budou mít zároveň dobrý nápad, tak to není nemožné.“

Jedna malá vlaštovka se již přece jen připravuje, Assassin's Creed Chronicles: China bude stažitelná 2,5D plošinovka, kde se zhostíte role Shao-Jun. Pokud vám toto jméno není cizí, určitě jste viděli animovaný filmeček Embers, ve kterém se žákyně Shao-Jun objevila po boku Ezia.

Uvidíme, zda se někdy plnohodnotný díl Assassin's Creed podívá do Číny nebo Japonska. Kreativní ředitel třetího dílu Alex Hutchinson pro IGN před časem tvrdil, že AC v Japonsku by bylo příliš povědomé. Podle jeho slov by si hráči říkali, že něco podobného již hráli, a to prý není dobré.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama