Asteroids: Outpost nově v předběžném přístupu
Novinka Asteroids: Outpost nově v předběžném přístupu

Asteroids: Outpost nově v předběžném přístupu

Michal Burian

Michal Burian

2

Do 2. dubna za 19,79€ můžete získat přístup do oprášené značky Asteroids od Atari.

Reklama

Ve čtvrtek byla na Steamu spuštěna vývojová verze multiplayerové survival střílečky Asteroids: Outpost, kterou koupíte do 2. dubna za 19,79€. Poté bude stát 29,99€.

Asteroids: Outpost se odehrává v daleké budoucnosti ve vesmíru. Ten představuje open-world svět se sandboxem a survival elementy. Ve vesmíru spolupracujete s ostatními hráči, nebo proti nim můžete bojovat. Hlavní je průzkum vesmíru, objevování tajemných sci-fi míst, plnění různých misí a sbírání zdrojů z asteroidů.

Stanete se vesmírným horníkem bojujícím o život v pásu asteroidů, kde těží důležité a drahé zdroje. Budete pod sprškou asteroidů, které budete muset sestřelit, abyste ubránili svou základnu. K dispozici budete mít různé zbraně i vozidla pro pohyb po asteroidech. Chybět nebude craftování, úprava vybavení a postupné vylepšování všeho možného.

Co se týče obtížnosti, tak záleží zejména na ostatních hráčích. Pozor si totiž budete muset dávat nejen na asteroidy, čas od času do sebe narazí, což vás může dost ohrozit a dokonce zničit vaší základnu, ale také na ostatní hráče, kteří vás mohou kdykoliv napadnout a snažit se zabrat vaše území.

„Asteroids patří mezi nejvýznamnější tituly v portfoliu Atari, které sčítá více než 200 her a sérií. Nezapomínáme na původní Asteroids. Do nové hry jsme začlenili klasické funkce s novými předpoklady a hratelností. Asteroids: Outpost osloví nejen příznivce klasických Asteroids, ale také milovníky pohlcující survival hry a expanzivní MMO.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama