Astroneer zve na zlatou horečku ve vesmíru
Astroneer Novinka Astroneer zve na zlatou horečku ve vesmíru

Astroneer zve na zlatou horečku ve vesmíru

Michal Burian

Michal Burian

5

Procedurálně generovaný vesmír s velkými možnostmi.

Reklama

Skupina talentovaných vývojářů oznámila novou hru, která vezme hráče na cestu do nekonečného procedurálně generovaného vesmíru. Vašim úkolem bude se do neznámých míst vydat a vrátit se na Zem s dostatkem zdrojů vedoucích k obrovskému bohatství. To je letmé představení titulu Astroneer.

Připravit se musíte na vše. Během hraní se vydáte na spoustu planet ve vesmíru, kde objevíte spoustu vzácných zdrojů. Má to však jeden háček, každá planeta je obklopena nepříznivými podmínkami, ale odměny jsou vysoké a tak nějaké zrádné podmínky jistě překousnete.

Za Astroneer stojí studio Era Softworks, které vytváří příběh, jenž se odehrává v 25. století, kdy je lidstvo uprostřed zlaté horečky. Každý odvážlivec se vydává na nebezpečnou cestu do vesmíru na neznámé planety, aby našel vzácné zdroje a dopravil je zpět na Zem.

Tvůrci slibují procedurálně generované planety s možností upravovat povrch terénu, což vám umožní detailněji prozkoumat planety, asteroidy a měsíce. Možnosti mají být téměř nekonečné a pochopitelně nebude chybět možnost stavět různé budovy, abyste v nehostinných podmínkách přežili, a pochopitelně multiplayer.

Astroneer vyjde v roce 2016 pro PC a připravují ho lidé, kteří se podíleli na vývoji her v 343 Industries, Disney, Valve nebo Ubisofu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama