Atari rozhání obavy týkající se nového RollerCoaster Tycoonu
RollerCoaster Tycoon World Novinka Atari rozhání obavy týkající se nového RollerCoaster Tycoonu

Atari rozhání obavy týkající se nového RollerCoaster Tycoonu

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

2

Ty se vyrojily poté, co světlo světa spatřil první trailer.

Reklama

První trailer na RollerCoaster Tycoon World komunitu zrovna neokouzlil. Podle Atari však neukazuje finální verzi hry, ale jen určitou pre-alfu, v které jsou funkce a grafická stránka hry stále kódované. Vývojáři se zaměřili především na tvorbu jádra enginu. Atari vydalo trailer proto, aby ukázalo, že práce na RollerCoaster Tycoon World slibně pokračuje a hlavně, že se drží všech aspektů původních dílů, které fanoušci této série tolik milují.

Jestli hráčům nevyhovuje současný grafický stav hry, Atari pro ně má příjemnou novinku. Nový RollerCoaster Tycoon totiž čeká přechod na Unity 5 z Unity verze 4.6. Výsledky jejich práce bychom měli vidět již v létě. Tvůrci doufají, že jim nový engine plně umožní vylepšit řadu herních aspektů. V současném enginu hra vypadá pěkně, ale tvůrci jednoduše chtějí dosáhnout dokonalosti.

Další připomínka fanoušků byla směřována na nedostatečnou reálnost. Autoři chtějí komunitě dopřát skutečně procítěný zážitek, i přesto že některé dráhy ve skutečnosti nemohou existovat.

Atari chce hru vydat, až bude skutečně připravena na vstup na trh. Když to bude potřeba, vývojáři tento projekt ještě odloží, protože fanoušci si po deseti letech čekání zaslouží skutečně perfektní zážitek. Když nenastanou komplikace, měli by vypustit RollerCoaster Tycoon World na konci tohoto roku. V průběhu vývoje bude do procesu zapojena i početná RCT komunita, aby Atari dosáhlo všeho, po čem příznivci této legendární série touží.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama