Atelier Firis, Nights of Azure 2 a další míří na západ
Novinka Atelier Firis, Nights of Azure 2 a další míří na západ

Atelier Firis, Nights of Azure 2 a další míří na západ

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Koei Tecmo potvrzuje hry, mj. Toukiden 2 a Samurai Warriors: Sanada Maru.

Reklama

Společnost Koei Tecmo postupně vydává většinu svých titulů taky na západě a v dnešních dnech oznámila, nebo potvrdila, vydání několika dalších her. Najdeme zde tituly, u kterých byla lokalizace víceméně jasná, ale také takové, kde jsme si jisti být nemohli. V seznamu lokalizovaných her tedy přibývá Toukiden 2, Atelier Firis: The Alchemist of the Mysterious Journey, Nights of Azure 2 a Samurai Warriors: Sanada Maru.

Toukiden 2

Koei Tecmo tedy nakonec potvrdilo vydání populárního RPG, ve kterém lovíte démony. Na začátku roku 2017 tedy můžeme počítat s lovem Oni na zcela nové úrovni. Toukiden 2 nabídne prostředí otevřeného světu, naplněného podivnou formou života, prázdné ruiny měst a hradů, neprozkoumané jeskyně a samozřejmě hrůzostrašné Oni.

Hráči budou mít za úkol ubránit poslední zbývající vesnici lidstva před nadpřirozenou hrozbou Oni. Démoni na sebe tentokrát vezmou různou podobu, najdete zde různé typy a velikostí. Tito démoni navíc vylézají z temných trhlin prostoru a času, aby se živili na lidech. A samozřejmě jen vy jste ti vyvolení, kteří je dokáží zastavit.

Platformy, datum vydání a další informace o západním vydání Toukidenu 2 budou známy v následujících týdnech. Patrně po TGS 2016.

Atelier Firis: The Alchemist and the Mysterious Journey

O lokalizaci Atelieru Firis asi nikdo nepochyboval, přesto je pěkné slyšet, že k němu opravdu dojde. Gust tedy pokračuje ve vydávání série Atelier a navazuje ve vyprávění na předchozí Atelier Sophie: The Alchemist and the Mysterious Book. Atelier Firis je druhá část trilogie Mysterious a sleduje cestu mladé alchymistky v rozličném, barevném a vzrušujícím světě.

Atelier Firis: The Alchemist and the Mysterious Journey bude prezentován v hratelné ukázce v průběhu letošního Tokyo Games Show na PlayStation 4. Další podrobnosti o vydání titulu na západě budou odhalena v následujících týdnech. Pokud jste náhodou minuli poslední trailer, najdete jej zde.

Night of Azure 2

Po úspěchu hry Night of Azure, která představuje temnější část produkce Gustu, se tvůrce hry Keisuke Kikuchi vrací do světa, sužovaného démony. Hráči budou opět sledovat příběh mladé dívky, narozené z krve rytíře Arnice. Night of Azure 2 je prozatím pouze pracovní název, ale uchovává si stejné JRPG herní prvky, které se fanouškům prvního dílu líbily, a rozšiřuje herní svět o nový strhující příběh.

Tento nový titul bude k vidění na stánku Koei Tecmo na letošní Tokyo Game Show.

Samurai Warriors: Sanada Maru

Koei Tecmo a Omega Force spolu spolupracují na několika Mussou hrách. Jednou z posledních lokalizovaných je Berserk, ale nyní k němu přibude i relativně nedávno oznámená taktická akce, ve které bojuje "jeden proti tisícům“ a jejíž pracovní název je Samurai Warriors: Sanada Maru. Tato akce se zaměřuje na fanoušky oblíbenou postavu série Samurai Warriors: Yukimuru Sanadu.

Díky tomuto eposu o jednom člověku, dostanou hráči jedinečnou šanci nahlédnout zevnitř do fungování klanu Sanada před a během konfliktu, který se odehrál v 16. století, ve kterém se dva bratři přidali každý k opačné straně konfliktu, vedoucího až k občanské válce.

Přesný název hry a konkrétní termín vydání v roce 2017 se dovíme později, ale hru půjde také v průběhu Tokyo Games Show vyzkoušet na PlayStationu 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama