Atelier Shallie Plus konečně i v Evropě
Novinka Atelier Shallie Plus konečně i v Evropě

Atelier Shallie Plus konečně i v Evropě

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

NIS America připravuje omezené množství limitovaného vydání.

Reklama

Konečně se dočkáme Plus verze dalšího Atelieru. Tentokrát, ale zcela logicky, oznámilo Koei Tecmo vydání Atelieru Shallie Plus: Alchemists of the Dusk Sea pro PS Vitu. Počkat si ale v Evropě musíme do 20. ledna příštího roku.

Hra bude paradoxně v Severní Americe k dispozici pouze digitálně, ale u nás ji půjde koupit jak v krabicové, tak i digitální podobě a nabídne japonský a anglický dabing s anglickými titulky. Nicméně NIS America hodlá ve svém internetovém obchodě prodávat za £49,99 limitovanou edici. Ta bude obsahovat:

kopii hry Atelier Shallie Plus: Alchemists of the Dusk Sea pro PS Vituoriginální soundtrack s 30 skladbamihadřík z mikrovláknacelobarevný, 48 stránkový, paperbackový artbooksběratelskou krabičku

Atelier Shallie je vůbec prvním Atelierem, kde budou hráči prožívat a ovládat příběh dvou postav, Shallistery a Shallotte. Těmto dvěma alchymistkám se familiérně říká Shallie a obě se snaží po svém vyřešit problémy své vesnice a svého města.

Shallistera je dcerou hlavy rodiny loďařů a hledá prostředky jak zachránit svou rodnou vesnici před velkým suchem a tak odcestuje do hlavního města, aby vyhledala pomoc a podporu. Shallotte je naopak alchymista nováček, která se po celém hlavním městě živí na částečný úvazek různými brigádami. Náhodou potkává Shallisteru a souhlasí s tím, že ji pomůže vyřešit problém se suchem.

V Plus verzi budou k dispozici také další příběhové kapitoly, se kterými proniknete ještě hlouběji do každodenního života obou Shallií a také odhalíte tajemství jevu Dusk, který způsobuje celosvětové sucho. Nové příběhové kapitoly navíc přidávají další staré známé postavy, jako jsou Ayesha, Keithgrif, Escha a Logy. Přibyly také další dungeony k prozkoumání a noví bossové.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama