Atelier Shallie vyjde v kapesní Plus verzi
Novinka Atelier Shallie vyjde v kapesní Plus verzi

Atelier Shallie vyjde v kapesní Plus verzi

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Poslední hra s přízviskem Dusk se konečně dostane i na Vitu.

Reklama

Jak se už stalo zvykem, každá hra série Atelier nejdříve zavítá na velkou konzoli a následně je převedena do verze pro kapesní PS Vitu. Nejinak dopadl i díl Atelier Shallie Plus: Alchemists of the Dusk Sea, kde se hlavní role ujaly dvě dívčí postavy, používající stejné jméno.

Podle posledního čísla časopisu Weekly Famitsu vyjde v Japonsku 3. března. Klasická, standardní edice bude stát 5 800 jenů a sběratelský Premium Box vyjde na 8 800 jenů (tedy asi 1200 a 1800 Kč).

Některých změn se ale dočkáme. Ve hře se totiž objeví také Ayesha z Atelieru Ayesha: The Alchemist of Dusk a Logy z Atelieru Escha & Logy: Alchemists of the Dusk Sky a dokonce je můžete využít jako parťáky ve skupině a mohou aktivně zasáhnout do bitev.

Hra pak bude rozšířena o nové scénáře a bude doplněna o části, které více vysvětlují některé důležité události. Jedním z důvodů je přidání Ayeshe a Logyho, kteří mohou aktivně vysvětlit některé z událostí a poskytnout jiný pohled na celý ark Dusk.

Upravené byly také části, ve kterých obě Shallie (tedy Shallistera a Shallote) vedly spory. Přibyly také další akce pro Ayeshu a Logyho a v Plus verzi dokonce přibylo velké množství dalšího textu.

A jak už bývá zvykem, Plus verze hry obsahuje veškerý dodatečný obsah ke stažení, nové kostýmy a přibyli také noví bossové.

Datum oznámení vydání lokalizované verze pro západ ještě neznáme, ale z předchozích zkušeností můžeme říct, že jde jen o otázku času.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama