Atlus kutí akční adventuru The Cursed Crusade
The Cursed Crusade Novinka Atlus kutí akční adventuru The Cursed Crusade

Atlus kutí akční adventuru The Cursed Crusade

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

4

Japonská herní společnost Atlus v současné době pracuje na zajímavě vyhlížející středověké akci. Oficiálně to potvrdil PR manažer společnosti, Aram Jabbari.

Reklama

Titul je aktuálně vyvíjen, s přispěním francouzského studia Kylotonn (Speedball 2 atd.), pro nejsilnější trojlístek platforem - Xbox 360, Playstation 3 a PC - přičemž jeho vydání je předběžně naplánováno na léto příštího roku.

Příběh hry se odehrává na přelomu 12. a 13. století, kdy se se dvěma hlavními hrdiny, Denzem a Estebanem, snažíte vyhrát nerovný souboj o jejich duši. Na obou totiž leží templářská kletba, hrozící uspíšit jejich pouť do pekla.

Vývojáři kromě temného příběhu a hutné atmosféry slibují rovněž široký arzenál zbraní, nadpřirozené prvky a dokonce možnost kooperativního hraní. Pokud neseženete nikoho do dvojice, o Estebana se postará umělá inteligence.

Oficiální představení hry tvůrci pustili do oběhu v doprovodu debutového teaser traileru, jenž kromě několika stylových CGI momentek nabízí i pár gameplay záběrů, které na první pohled vypadají sakramentsky dobře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama