Attack on Titan na záběrech z TGS
Novinka Attack on Titan na záběrech z TGS

Attack on Titan na záběrech z TGS

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

8

Plus se můžete podívat na nové obrázky a dovědět se něco víc o hře samotné.

Reklama

Že se série Attack on Titan těší velké oblibě, není třeba vůbec pochybovat a už jenom fanouškovská základna dokáže jakékoli herní mutaci zajistit úspěch. Společnost Koei Tecmo představila na TGS nové záběry a obrázky z jejich připravovaného titulu Attack on Titan pro konzole PlayStation 4, PlayStation 3 a PS Vita.

Příběh hry bude sledovat celou první sezónu anime Attack on Titan a vašim cílem bude zabíjet titány, kteří napadnou město. Zneškodnit jej musíte vyříznutím části šíje, ale pro zjednodušení útoku můžete také titánům nejprve oddělit další části těla, jako jsou paže a nohy. Pokud budete hrát sólo, můžete se v boji spojit s NPC postavami, které vám pomohou tyto giganty zdolat.

Mezi prozatím potvrzené hratelné postavy patří Eren, Mikasa, Armin, Connie, Sasha a Jean. Pokud vás zajímá prostředí, tak se bude bojovat v místech, jako jsou Plains, Giant Tree Forest, Communications Base a Barracks.

Attack on Titan má vyjít pro PlayStation 4, PlayStation 3 a PS Vitu nejprve v Japonsku a ještě tuto zimu. Následovat má v roce 2016 Severní Amerika a Evropa. Pro ukrácení chvil čekání můžete navštívit nově otevřené oficiální stránky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama