Attack on Titan vychází v srpnu také na Xbox One a PC
Novinka Attack on Titan vychází v srpnu také na Xbox One a PC

Attack on Titan vychází v srpnu také na Xbox One a PC

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

15

Hra tak přestává být PlayStation exkluzivitou a v Evropě bude mít dokonce jiný název.

Reklama

V srpnu vtrhnou do Evropy titáni! Naštěstí nám budou k jejich porážce pomáhat zdatní hrdinové, ze kterých se ale ve chvílích nepozornosti mohou stát pouhé svačinky. Koei Tecmo totiž konečně oznámilo datum vydání prozatím poslední videoherní verze manga a anime série Attack on Titan, tentokráte od Omega Force.

Evropské datum vydání tak připadalo na 26. srpna a kromě dříve oznámených verzí pro PS4, PS3 a PS Vitu, bude hra k mání také pro Xbox One a pro PC platformu (prostřednictvím služby Steam). PS4 a Xbox One verze bude v prodeji také v krabicové podobě. Pokud už ale hledáte hru v obchodech, možná ji nenajdete. Trochu překvapivě byla totiž pouze pro evropský trh přejmenována z Attack on Titan na A.O.T.: Wings of Freedom.

Hra bude kromě původního japonského dabingu obsahovat také anglické, francouzské a německé titulky.

Toto herní zpracování oblíbeného, ale i zatracovaného Attack on Titan, sleduje strhující příběh první série a zaměřuje se na různé klíčové postavy. Hráč se tak díky tomu ocitne v pozici, kdy může prožít ty nejvíc šokující, odvážné, ale radostné okamžiky, známé z anime.

Pokud je vám ale příběh neznámý, tak se točí kolem tří mladých lidí, kteří přežijí zničení opevněného města, ve kterém žili, obrovskými, lidožravými titány. Po několika dalších událostech nakonec vstoupí do armády, aby mohli dále chránit lidstvo před zdánlivě neporazitelným nepřítelem.

K oficiálnímu oznámení přidalo Koei Tecmo také nový trailer a opravdu obří galerii obrázků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama