Attack on Titan vyjde v limitované edici Treasure Pack
Novinka Attack on Titan vyjde v limitované edici Treasure Pack

Attack on Titan vyjde v limitované edici Treasure Pack

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Bohužel zatím pouze v Japonsku, tak vám jako kompenzaci nabízíme několik nových obrázků.

Reklama

Tato novinka možná naštve některé fanoušky mangy a anime Attack on Titan, kteří netrpělivě vyhlíží vydání její nejnovější videoherní verze. Koei Tecmo totiž představila obsah limitované edice Treasure Pack, která ale vyjde pouze v Japonsku.

Treasure Pack bude stát 12 800 jenů (tedy asi 2600 Kč) a najdete v ní "Official Investigation Record Collection", soundtrack, šálu, dvě sady cínových odznaků od Erena, Mikasy a Leviho a kódy pro stáhnutí exkluzivních kostýmů.

Kromě oznámení limitky pak Koei Tecmo vydala několik nových obrázků a uveřejnila další informace. Dost podstatná je ta, týkající se výbavy pro 3D manévr. Pokud ji použijete, tak vám bude spotřebovávat plyn a zároveň pokaždé, když budete používat v boji meč, bude se snižovat jeho ostrost. Takže musíte sledovat stav výbavy a doplňovat své nádrže s plynem a nahrazovat použité čepele. Pro znalce předlohy nejde až tak o moc velké překvapení, ale tvůrci prozradili, že zde najdete i jiné, originální zbraně.

Poslední číslo časopisu Famitsu rovněž potvrdilo nové hratelné postavy. Výběr se tak rozrůstá o Kristu Lenz, Ymira, Bertolta Hoovera, Reinera Braunma a Annie Leonhart.

Attack on Titan má vyjít pro PlayStation 4, PlayStation 3 a PS Vita v Japonsku už tuto zimu a příští rok v Severní Americe a v Evropě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama