Audiovizuální technologie Mafie 2 v nové galerii
Mafia Novinka Audiovizuální technologie Mafie 2 v nové galerii

Audiovizuální technologie Mafie 2 v nové galerii

Michal Maliarov

Michal Maliarov

10

Zaměření našeho portálu pokračuje. Na internetu se kromě nedávného Tech-traileru, který taktéž naleznete v této novince, objevily především nové screenshoty z konzolové verze, jež ukazují různé herní situace a tím představují vymoženosti využitého enginu.

Reklama

Mocný engine nové generace, který studio 2K vyvinulo speciálně pro druhý díl Mafie, nabízí skvěle zpracované souboje, přestřelky, honičky i celkové prostředí hry s neuvěřitelnou precizností. Engine dokáže dokonale vymodelovat interiéry a bez problémů zvládá i bohaté na detaily exteriéry, přírodu, zasněžené město a život v něm. Zvláštní poklona se vývojářům skládá za detailní modely aut a dobového zbraňového arzenálu, kterým nemůže konkurovat žádná hra akčního žánru.

Po shlédnutí nových screenshotů jsme občas měli nutkání zahrabat GTA IV hluboko pod základy paneláku. Mafia 2 může být lineární, jednoduchá či stereotypní. My ale tušíme, že to bude skvělá zábava, která nás vrátí do dob, kdy jsme si poprvé poslechli instrumentální smyčku prvního dílu. A nepřestali doteď.

Mafia 2 vyjde v ČR 27.srpna letošního roku a vy se můžete těšit na podrobnou recenzi. Již nyní si však titul můžete předobjednat skrze naše pozadí portálu, případně přes kartu hry v katalogu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama