Australian Open si užijete v licencované hře
AO Tennis Novinka Australian Open si užijete v licencované hře

Australian Open si užijete v licencované hře

Michal Burian

Michal Burian

3

Má jít o nejmodernější tenisovou hru, která byla dosud vyrobena.

Reklama

Společnost Big Ant oznámila vývoj hry AO Tennis, která má hráčům zprostředkovat dosud nejmodernější tenisovou hru ze světa prestižního turnaje Australian Open. Vydání je naplánováno na 16. ledna ve verzích pro PlayStation 4 a Xbox One.

AO Tennis má plnohodnotnou licenci na Australian Open. Ta vývojářům umožnila fotorealistickou grafiku při zachycení tváří jednotlivých tenistů a kurtů. Těšit se prý máme na desítky plně licencovaných mužských a ženských hráčů, potvrzen byl Rafael Nadal a Angelique Kerber. Co se kurtů týče, tak jistotou je Rod Laver Arena. Jednotlivé povrchy kurtů jsou samozřejmostí.

Australian Open si budete moci užít jeden na jednoho, ve dvojicích nebo ve smíšených dvojicích. Umělá inteligence má být na vysoké úrovni, autoři hry bedlivě sledovali jednotlivá utkání a díky tomu se mají tenisté chovat reálně.

AO Tennis zahrne režim kariéry, kdy budete moci začít jako tenisová hvězda, případně si projít celou kariérou hezky od začátku a stát se tím nejlepším tenistou na světě. V online hře se zase budete moci stát tím nejlepším hráčem, přičemž budete moci hrát za vámi vytvořeného tenistu.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama