Autor Falloutu promluvil o možném zapojení do vývoje nového dílu
Fallout Novinka Autor Falloutu promluvil o možném zapojení do vývoje nového dílu

Autor Falloutu promluvil o možném zapojení do vývoje nového dílu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Pro Tima Caina jsou klíčové inovace a originalita.

Reklama

Tim Cain se řadí mezi hlavní tvůrce série Fallout. Americký vývojář stál u samotného zrodu dnes dobře známé značky, když se z pozice designéra a producenta podílel na vývoji prvních dvou dílů. Následně se podepsal pod vývojem hry Vampire: The Masquerade – Bloodlines, po jejímž dokončení přešel do studia Obsidian Entertainment, kde pracoval na titulech jako Pillars of Eternity, Tyranny nebo The Outer Worlds.

Poslední rok se Cain věnuje vlastnímu YouTube kanálu, na který přidává různé zajímavé postřehy a příběhy, které nasbíral v průběhu své bohaté vývojářské kariéry. V posledním videu se věnoval případnému zapojení do vývoje nového Falloutu, o jehož vývoji se v poslední době poměrně čile spekuluje. Cain prozradil, že by se zajímal především o to, zda nový díl nabídne něco nového.

Právě důraz na inovace, nové myšlenky a mechaniky je dle jeho slov klíčovým elementem, pomocí kterého se rozhoduje, zda se do konkrétních herních projektů zapojí či nikoli. V návaznosti na to podotkl, že v minulosti odmítl několik nabídek, které právě tuto pro něj důležitou podmínku nesplňovaly. Případné zapojení Tima Caina do vývoje Falloutu 5 je každopádně v tuto chvíli ve hvězdách. Jisté naopak je, že známý vývojář z pozice poradce nadále spolupracuje na vývoji chystaného RPG The Outer Worlds 2 od Obsidianu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama