Autor stránky The Survivor 2299: Chtěl jsem přinutit Bethesdu, aby něco odhalila na VGX
Fallout 4 Novinka Autor stránky The Survivor 2299: Chtěl jsem přinutit Bethesdu, aby něco odhalila na VGX

Autor stránky The Survivor 2299: Chtěl jsem přinutit Bethesdu, aby něco odhalila na VGX

Michal Burian

Michal Burian

15

Příběh končí, šlo pouze o srandičku jednoho fanouška, který chtěl přinutit Bethesdu, aby řekla něco o novém Falloutu na víkendovém VGX.

Reklama

Dlouhou dobu se mluvilo o tom, zda je stránka The Survivor 2299 skutečně spravovaná Bethesdou nebo nikoliv. V posledních dnech bylo čím dál víc jasno, že jde pouze o nějakou fanouškovskou tvorbu, spekulovalo se o větším nezávislém projektu z universa Falloutu. Nakonec to ale ani to nebude. Včera totiž vyšlo najevo, že autor stránky chtěl pouze přilákat pozornost, což se mu povedlo, a především přinutit Bethesdu, aby něco odhalila na již proběhnutém VGX. To se už nepovedlo.

"Chtěl jsem přinutit Bethesdu, aby něco odhalila na VGX a zároveň spojit komunitu Falloutu (alespoň po dobu těch tří týdnů). Bohužel, můj plán se nezdařil," napsal autor The Survivor 2299 na Redditu, kde se ho tamní uživatele mohli ptát, na co chtěli.

"Jsem jeden z těch sobeckých bastardů s hodně penězi. Chtěl jsem vydat CGI trailer, ale Pete (Hines, PR šéf Bethesdy) zabil mé plány. Možná ho zveřejním později společně se scénářem. Nechci naštvat Bethesdu ještě více v této době," pokračoval autor a závěrem dodal, že ví, že je blbec.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama