Autoři BioShocku a Dishonored představují co-op horor The Blackout Club
The Blackout Club Novinka Autoři BioShocku a Dishonored představují co-op horor The Blackout Club

Autoři BioShocku a Dishonored představují co-op horor The Blackout Club

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Záchrana přátel ve světě, o kterém ví jen pár lidí. Nikdo vám nevěří, na nikoho se nemůžete spolehnout a nikomu nebudete moci věřit.

Reklama

V nezávislém tvůrčím celku Question se sešli veteráni herního průmyslu, aby dali vzniknout zbrusu nové hře, kterou budou hráči milovat. Bývalý kreativní ředitel a hlavní scénárista BioShocku 2, zkušený programátor Dishonored nebo hlavní autor efektů v BioShock Infinite připravují kooperativní paranormální a tajemný horor The Blackout Club, jenž se na PC, PlayStation 4 a Xbox One podívá v prvních měsících příštího roku.

The Blackout Club hráče zavede do malého městečka s obřím tajemstvím. Sledovat budeme skupinku mladistvých, která se spojila poté, co každý z nich za záhadných okolností začal ztrácet vědomí. Poté se probouzejí na zvláštních místech bez vzpomínek na to, co dělali. Nedávno jeden z jejich nejbližších přátel beze stopy zmizel. Rodiče, učitelé ani policie jim nevěří a naše partička bere vše do vlastních rukou a začíná po zmizelém pátrat. Hledání je zavede do bludiště tunelů, do nepřátelského podzemí, kde hraje hypnotická hudba a žije v nich tajná skupina dospělých, podle místních obyvatel v idylickém stavu.

Pro záchranu své komunity a sebe sama budou muset teenageři natočit spiknutí na kameru a dokázat světu existenci tohoto tajemstvím a nejen jeho. Až ve čtyřech hráčích se v noci proplížíte z domu, abyste se pustili do plnění misi s bohatými procedurálně generovanými elementy, včetně variabilních cílů, nepřátelských setkání, loot dropů a dalších věcí. Každou noc na vás má čekat jiné dobrodružství při hledání dalších stop a prozkoumávání nových oblastí svého okolí. Pamatovat si máme, že nesmíme nikomu důvěřovat.

Přežívání při nebezpečných nočních výpravách má vyžadovat inteligenci, improvizaci a zkušenosti. Pozor si musíte dávat na každého, nikdy nevíte, kdo může být vašim nepřítelem, kdo vás bude pronásledovat a kdo vás nemilosrdně stáhne do podzemí.

Svůj herní charakter si budete moci přizpůsobit, k dispozici budou různé dovednosti a vybavení. Na výběru těchto věcí bude záležet, každý člen skupiny totiž hraje důležitou roli při využívání vybavení. K dispozici budou drony, případně pasti. Po dokončení mise se vrátíte zpět do úkrytu, kde lze získat nové schopnosti pro další nebezpečné výlety.

Krátký teaser trailer prozrazuje, že The Blackout Club budeme hrát z pohledu první osoby a hra dost sází na atmosféru. Uvidíme, zda to bude to pravé ořechové. Zatím se podívejte na video a screenshoty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama