Autoři Dead Island oznámili co-op hack-and-slash akci Hellraid
Hellraid Novinka Autoři Dead Island oznámili co-op hack-and-slash akci Hellraid

Autoři Dead Island oznámili co-op hack-and-slash akci Hellraid

Michal Burian

Michal Burian

16

Navíc zveřejnili první screenshoty, které ukazují temnou atmosféru.

Reklama

Polské studio Techland, které můžete znát díky zombie akci Dead Island a střílečce Call of Juarez, představilo svůj nový projekt. Tím je kooperační hack-and-slash akce nazvaná Hellraid z pohledu první osoby. Pravděpodobně jde o Project Hell, který měl být módem do Dead Island a nakonec se z něj stala plnohodnotná hra. Na té měla pracovat malá skupinka lidí, která je součástí Techlandu.

Hra vyjde později v tomto roce pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. O Wii U a next-gen verzích se vývojáři nezmiňují.

Techland tvrdí, že Hellraid jsou dvě hry v jedné - budete se moci do příběhu pustit sami v singleplayerovém režimu a bojovat s démony na vlastní pěst nebo si přizvat tři kamarády a snažit se porazit zlo společně v kooperaci.

Hellraid se dále pochlubí systémem, kdy budete bojovat o body a problémy (monstra apod.) budou náhodně generovány. Dále se počítá s rabováním, questy, tvorbou zbraní, bitvami s bossy, postupném vylepšováním hrdiny, možností přizpůsobit si brnění a dalšími RPG prvky.

V určitých ohledech mi hra připomíná Dead Island s tím rozdílem, že se bude odehrávat ve středověku. Doufejme tedy, že nepůjde o další recyklaci Dead Island, podobně jak to předvedl nejnovější Dead Island: Riptide.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama