Autoři Elden Ringu chtějí zásobovat hráče svými hrami s větší intezitou
Elden Ring Novinka Autoři Elden Ringu chtějí zásobovat hráče svými hrami s větší intezitou

Autoři Elden Ringu chtějí zásobovat hráče svými hrami s větší intezitou

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

V budoucnu by studio chtělo představit nové světy.

Reklama

Elden Ring je peckou, která má opravdu pestrou škálu fanoušků čekajících na následující expanzi a také případné pokračování. V rámci interview pro magazín Eurogamer se vývojáři více vyjádřili nejen k jejich očekávané akci s mechy Armored Core 6 ale také k tomu, nač se můžeme těšit.

Autoři Elden Ringu chtějí zásobovat hráče svými hrami s větší intezitou

Budoucnost je však podle všeho velmi růžová, což může dokazovat tato pasáž z rozhovoru, která měla být reakcí na to, zda se studio chystá expandovat:"To je naše filozofie, která se za posledních deset let opravdu příliš nezměnila, zejména od doby, kdy je prezidentem společnosti Miyazaki. To je oblast, o kterou jsme se vždy snažili: vždy vytvářet něco nového, vždy vytvářet něco originálního, něco, co nás jako hráče zajímá a baví. Takže v tomto smyslu se opravdu nic moc nezměnilo. Vyvíjíme více titulů současně, máme několik týmů, které pracují na různých projektech. Doufáme, že budeme naše vydání rozkládat a do budoucna přinášet něco nového a vzrušujícího snad v ne tak dlouhých intervalech."

Následující dny FromSoftware rozhodně nebudou stinné. Spíše naopak vypadá to tak, že jejich budoucnost je prozářená sluncem a minimálně my se už nemůžeme dočkat na to, s čím toto studio přijde po vydání Armored Core 6 a nové expanze pro Elden Ring.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama