Autoři Genshin Impact představují Zenless Zone Zero
Zenless Zone Zero Novinka Autoři Genshin Impact představují Zenless Zone Zero

Autoři Genshin Impact představují Zenless Zone Zero

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Platformy Windows PC Apple iOS

Vítejte v New Eridu, kde lidstvo znovu povstane!

Reklama

Vývojáři veleúspěšného akčního RPG Genshin Impact z čínského studia miHoYo už dříve lákali na připravovanou novinku Zenless Zone Zero. Hra, o které se bude pravděpodobně psát spíš jako o ZZZ, koneckonců sami autoři zkratku dost prosazují, se teď dočkala spuštění webu a také prvního traileru.

Žánrově se autoři příliš neodkloní, stejně jako v případě Genshin Impact půjde o akční RPG. I anime stylizace se zdá být poměrně podobná, jiné je ovšem zasazení. Narozdíl od čistokrevného fantasy předchůdce se bude ZZZ odehrávat v na první pohled možná kyberpunkovém světě, který ale sami vývojáři označují jako urban fantasy. Setkáme se mimo střelné i chladné zbraně, efekty nešetřící barvami a vyzývavé outfity třeba s antropomorfním medvědem nebo rysem.

Další detaily o příběhu a hratelnosti přidávají vývojáři spíš útržkovitě. Prozrazují například, že město New Eridu, kde se bude hra odehrávat, je jakousi poslední metropolí. „Žijte duální identitu, dvě opačné persony,“ zní další z vět doplněná o informaci, že se ujmeme role jedné z Proxy, které existují v zakřivené realitě. Budeme cestovat mezi Hollows a se svými společníky prozkoumáme proměňující se labyrinty.

Datum vydání zatím neznáme. Přihlásit se můžete do uzavřené bety na PC a iOS, ale je pravděpodobné, že hra zamíří i na další platformy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama